Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Hulp aanbieden / Vrijwilligerswerk › Een hulpaanbod plaatsen of wijzigen

Een hulpaanbod plaatsen of wijzigen

Wat goed dat jij een iemand wilt helpen! In dit artikel gaan we in op de volgende onderdelen:

Hulpaanbod plaatsen

Tijdens je registratie wordt gevraagd of je hulp wilt vragen, hulp aan wilt bieden of allebei. Wanneer je kiest voor hulp aanbieden, krijg je een formulier te zien waarmee je een hulpaanbod kunt plaatsen. Wanneer je al een account hebt, kun je naar jouw persoonlijke menu gaan en klikken op Mijn (hulp)aanbod. Je kunt hier je aanbod plaatsen. 

Kies de categorieën die bij je passen. Houd je van dieren en ben je creatief? Kies dan bijvoorbeeld voor de categorieën (huis)dieren en Creatief & Muziek. Daarnaast beschrijf je waarom en wat je voor een ander zou willen doen, zodat de hulpvrager ook een beeld van jou krijgt.  

Onder het hulpaanbod zie je de mogelijkheid om je hulpaanbod te tonen op de site, of onzichtbaar te maken. Wil je dat mensen die hulp nodig hebben, jouw aanbod kunnen zien? Kies er dan voor om het hulpaanbod te tonen. Wil je dat je hulpaanbod niet zichtbaar is voor hulpvragers of je hebt inmiddels al een leuke vrijwilligersklus? Dan kun je je hulpaanbod ook weer onzichtbaar maken.

 

Een hulpaanbod wijzigen 

Wil je jouw hulpaanbod wijzigen of onzichtbaar maken? Zorg dan eerst dat je ingelogd bent door rechtsboven in het scherm op inloggen te klikken. Na het inloggen klik je op je naam en kies je voor ‘Mijn (hulp)aanbod’. Je komt dan meteen op de juiste pagina met jouw hulpaanbod.

Om je hulpaanbod te bewerken klik je op de knop '(hulp)aanbod wijzigen' onder je hulpaanbod. Je komt dan in een formulier met de categorieën en de tekst voor je hulpaanbod. Na het wijzigen klik je op opslaan.

hulpaanbod_wijzigen.png

Een hulpaanbod plaatsen als organisatie

Wanneer je als organisatie een hulpaanbod plaatst heeft dit verschillende voordelen. Met het plaatsen van een hulpaanbod als organisatie zet je jouw organisatie op de sociale kaart en vergroot je jullie zichtbaarheid!

Het resultaat: jouw organisatie is vanaf nu goed vindbaar op onze website(s)!

  • Het aanbod van de organisatie wordt getoond in de lijst met hulpaanbod, zodat hulpvragers je kunnen benaderen om van de diensten van de organisatie gebruik te maken.
  • Jouw organisatie wordt automatisch doorgestuurd naar hulpvragers die hulp zoeken in de categorie waar jouw organisatie hulp aan biedt. 
  • Jouw organisatie is terug te vinden op de sociale kaart van jouw regio. Zie de afbeelding hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?