Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Hulp vragen / Vacatures beheren › Een hulpvraag plaatsen voor iemand anders in mijn omgeving

Een hulpvraag plaatsen voor iemand anders in mijn omgeving

Wanneer je op zoek bent naar hulp voor een familielid, kennis of vriend, kun je een hulpvraag voor iemand anders. Hier heb je een account voor nodig. Vervolgens kun je een hulpvraag plaatsen. Jouw hulpvraag wordt getoond in de resultaten, waar vrijwilliger kunnen zien dat je hulp nodig hebt. Hoe beter de hulpvraag is beschreven hoe groter de kans op een match.  

  1. Maak een account aan en log in met je e-mailadres en wachtwoord
  2. Klik op jouw persoonlijke menu en klik op Mijn hulpvragen
  3. Klik op 'Hulpvraag plaatsen'
  4. Kies hier voor de mogelijkheid 'Hulpvraag voor familie of vrienden'.
  5. Vul de benodigde informatie in. De tips over het beschrijven van je hulpvraag kunnen je helpen een je hulpvraag duidelijk te verwoorden. Het is belangrijk dat je de juiste categorieën aan vinkt. Je kan maximaal 3 categorieën aanvinken. De categorieën worden gebruikt om jouw hulpvraag te koppelen aan een hulpaanbieder
  6. Klik op 'Plaats hulpvraag' om je hulpvraag te plaatsen

Je hulpvraag is zes weken geldig en kan daarna verlengd worden als je nog geen hulp hebt gevonden. Je ontvangt hier automatisch een e-mail over. Ben je al eerder geholpen? Sluit dan je hulpvraag of vacature eenvoudig af. Zo blijft de website up to date en worden teleurstellingen voorkomen. 

 

* Op enkele lokale websites is het alleen mogelijk een hulpvraag te plaatsen namens een organisatie. In deze lijst zie je of het via de website bij jou in de buurt mogelijk is om hulp te vragen voor jezelf of iemand in je omgeving. 

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?