Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.

Coronahulp

De coronacrisis treft veel mensen. Om mensen te helpen of zelf hulp te vragen tijdens deze Coronatijd kan je een hulpvraag of hulpaanbod aanmaken en daarbij aangeven dat het gaat om Coronahulp. Ook kan je zoeken bij de resultatenpagina's op Coronahulp.

Hulpvraag of hulpaanbod plaatsen voor Coronahulp
Hulpvraag of hulpaanbod plaatsen/aanpassen voor coronahulp doe je gemakkelijk bij het hulpvragen/hulpaanbod plaatsen formulier. Door middel van een vinkje onder 'Kenmerken:' kan je aangeven of het gaat om een vraag die te maken heeft met Coronahulp of juist niet. Mocht jouw vraag daarnaast betrekking hebben op andere kenmerken, dan kun je er meerdere aanvinken. Zie hieronder een voorbeeld:
Helpcentrum_-_algemeen_-_coronahulp.JPG

Zoeken naar Coronahulpvragen of -hulpaanbod
Wil je snel een match vinden, dan kan je zelf ook zoeken naar Coronahulpvragen of Coronahulpaanbod op het platform. Dit doe je door bij het menu onder ''Aan de slag'' naar 'Vind vrijwilligerswerk', 'Vind vrijwillige hulp' of 'Vind vrijwilligers' te gaan. Links bovenin heb je de optie om te filteren op 'Kom in actie' bij de hulpvragen en het kopje 'Soort' bij hulpaanbod. Daar kan je 'Coronahulp' aanvinken. Zo zie je gelijk alle oproepen die te maken hebben met Corona.

Kom_in_actie.JPGSoort.JPG

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?