Doorduwers gevraagd voor 1 uurtje per week voor iemand met dementie

Plaats:
Geldrop
Categorie:
Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's
MaS
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Doorduwers gevraagd voor 1 uurtje per week voor iemand met dementie

WE WERVEN NU, voor een uurtje per week!

Wij zijn een stichting met een collectief van vrijwilligers, die kijkt naar wat er nog wél kan voor mensen met dementie binnen een verpleeghuis. Er is nog zoveel meer mogelijk dan velen denken! En dat is nodig, om deze mensen waar mogelijk nog wat te betrekken bij het leven buiten het verpleeghuis. Door een gezellig bezoekje, samen iets doen. Gewoon samen iets ondernemen wat nog wél kan. Daarom zoeken wij vrijwilligers voor een uurtje per week. Laat jij iemand weer even onbezorgd genieten, terwijl jullie samen iets doen wat jullie allebei leuk vinden? Zoals samen wandelen waarbij jij de rolstoel duwt, terwijl je toch contact houdt?

Wat we vragen?
Betrokkenheid, gezond verstand, geduld en zin om iemand weer te laten stralen. In verband met onze vrijwilligersverzekering moet je wel 18 jaar zijn. We vinden het fijn als we minimaal een jaar op je mogen rekenen, in verband met de vertrouwensband die je gaat opbouwen met 'jouw' bewoner.

Wat we bieden?
Wij zorgen voor een korte opleiding met certificaat, zodat je weet wat je kunt verwachten en wat je kunt doen. We proberen samen met het verpleeghuis de best mogelijke match te maken, waarbij jullie je alle twee goed zullen voelen. Ook na de match blijven we je begeleiden en kun je altijd op ons terugvallen. Vanuit Het Momentum verzorgen we intervisiemomenten en houden contact met je. Daarnaast bieden we ook geregeld aanvullende workshops, waaraan je gratis kunt deelnemen als het onderwerp jou ook aanspreekt. Ook proberen we leuke activiteiten te verzorgen voor jou en je match, zoals in 2019 een heerlijke high tea op een kasteel en een mooie cabriorit in de zomer. Uiteraard zijn we ook graag jouw referentie, indien jij daar behoefte aan hebt.

Verder word je uiteraard hartelijk ontvangen in het verpleeghuis van jouw keuze en kun je daar ook rekenen op een goede begeleiding en op hun waardering!

Meld je nu aan!
Je zult verbaasd zijn hoe leuk en dankbaar dit contact kan zijn en wat er bij veel mensen nog mogelijk is! Meer weten? Kijk op onze website, daar vind je ook reacties van vrijwilligers van wie een aantal vooraf zelfs geen binding had met iemand met dementie en nu wekelijks geniet van dit contact.

Tot snel, we hebben je hard nodig! Want een uurtje per week, dat moet toch wel lukken? Zeker als je weet dat je met dat uurtje in veel gevallen de hele week goed maakt van iemand anders!

Landelijk
Vind je dit heel leuk maar staat er geen postcode vermeld bij jou in de buurt? Meld je dan toch aan! We zijn druk met voorbereidingen en werving in een aantal andere verpleeghuizen en gaan voor een landelijke inzet. Dus hoe meer aanmeldingen, hoe beter!

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Sylvia is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Sylvia is eerder via deze website geholpen
  • Sylvia heeft 1 aanbeveling ontvangen
Laat Sylvia weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting Het Momentum
Geplaatst door:
Profielfoto van Sylvia
100% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Sylvia
  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Sylvia is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Sylvia is eerder via deze website geholpen
  • Sylvia heeft 1 aanbeveling ontvangen
MaS
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Sylvia namens Stichting Het Momentum

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Meelopers gevraagd voor 1 uurtje per week voor iemand met dementie Geldrop Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's
  Een uurtje per week, wanneer het jou uitkomt! Geldrop Maatjes & buddy's