Vervoer van jongeren in en om Mierlo

Vervoer van jongeren in en om Mierlo

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Mierlo
Categorie:
Vervoer, Gezelschap
Tip anderen via:

Gezocht: vrijwilliger voor vervoer jongeren omgeving Mierlo

Ben je iemand die graag autorijdt en vind je het leuk om onderweg een praatje met onze jongeren aan te knopen? Vind je veilig en netjes rijden de normaalste zaak van de wereld en vind je het fijn iets voor een ander te doen? Dan is de vrijwilligersfunctie chauffeur zeker iets voor jou!

Combinatie Jeugdzorg heeft regelmatig chauffeurs nodig om kinderen en jongeren te begeleiden naar sportverenigingen, afspraken, dagbesteding, kortom voor alles wat 'buitenshuis' plaatsvindt. Als chauffeur ben je flexibel inzetbaar en draag je zorg voor een veilige en prettige sfeer in de auto. Je hebt enige jaren rijervaring, bent geduldig en hebt een positieve uitstraling. Wij zijn specifiek op zoek naar chauffeurs in de omgeving Mierlo. Je maakt gebruik maken van een auto die op onze locatie in Mierlo aanwezig is.

Wat vragen wij van jou…
• Je hebt affiniteit met kinderen en jongeren
• Je kunt zelfstandig werken
• Je bent geduldig en hebt een positieve uitstraling
• Je bent in bezit van rijbewijs B
• Je hebt enige jaren rijervaring
• Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Onze inbreng…
Niet alleen wij maar ook onze cliënten zijn ontzettend blij met hulp van vrijwilligers. Jouw inzet is voor ons van grote waarde. Wij zorgen er dan ook voor dat je goed wordt begeleid en dat je je vrijwilligerswerk goed kunt uitoefenen in een leuke en prettige sfeer. Er is aandacht voor jouw wensen en ontwikkeling. We verzorgen bijeenkomsten over specifieke thema’s waar je als vrijwilliger mee te maken krijgt en er is tijd en ruimte om ervaringen uit te wisselen met anderen. Na wederzijdse overeenstemming ontvang je een overeenkomst en een maandelijkse vrijwilligersvergoeding.

Interesse?
Kan jij ons hierbij helpen of ken jij iemand in je omgeving die hierin geïnteresseerd is? Dan komen wij graag met je in contact. Solliciteer via onderstaande button of neem direct contact op met Jet Rutten, coördinator vrijwilligerswerk via e-mail [e-mailadres verborgen] of bel naar [telefoonnummer verborgen].

  • De vraag van Jet is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Veldhovenvoorelkaar
  • Jet is eerder via deze website geholpen
Laat Jet weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Vervoer van jongeren in en om Mierlo" van Jet.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere VoorelkaarinGeldrop-Mierlo deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Combinatie Jeugdzorg
Geplaatst door:
Profielfoto van Jet
Jet
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Jet
  • De vraag van Jet is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Veldhovenvoorelkaar
  • Jet is eerder via deze website geholpen