Les-assistent aangepast sporten

Les-assistent aangepast sporten

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Mierlo
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Sport & beweging, Maatjes & buddy's
MaS
Ja
Tip anderen via:

Budovereniging De Hechte Band is een actieve, maatschappelijk betrokken vereniging. Wij hebben een behoorlijk en groeiend aantal jonge kinderen en oudere jeugd die lid zijn van onze vereniging. Veel kids worden naar ons doorverwezen om te komen meedoen met de judolessen of een van onze andere sporten. Met name voor het aanleren van structuur, het omgaan met boosheid, agressie, verdriet, overtollige energie, faalangst en nog veel meer. Wij hebben al drie "fair' groepen, wat staat voor ieder gelijke kansen. Wij willen deze kids ook optimale kansen bieden, maar door de grote groei van het aantal lukt ons dat niet helemaal. Wij zijn er van overtuigd dat er veel meer uit deze kids te halen is en graag willen wij hun sportplezier vergroten.

Ben jij de persoon die graag zelf wat leert van onze speciale leden, maar ook zelf wat te bieden heeft? Ben jij in de gelegenheid, en lijkt het je leuk om onze judoleraar tijdens één of meerdere 'fair groep lessen' te ondersteunen, dit bij voorkeur wekelijks volgens ons lesrooster, dan maken we graag kennis met je. Wij kunnen wel wat hulp gebruiken.

Met name voor onze lesgroep in Mierlo op zaterdagochtend van 09:00-09:45 uur zijn wij dringend op zoek naar extra begeleiders om kinderen zo die veilige sportomgeving te kunnen bieden die zij verdienen.

Wij bieden je een fijne en veilige 'werk' omgeving, een team met leuke vrijwilligers. Er zijn mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering en opleiding.

  • De vraag van Lianne is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VoorelkaarinGeldrop-Mierlo
  • Lianne is eerder via deze website geholpen
  • Lianne heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Laat Lianne weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Lianne is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VoorelkaarinGeldrop-Mierlo
  • Lianne is eerder via deze website geholpen
  • Lianne heeft 2 aanbevelingen ontvangen
MaS
Ja

Meer vragen van Lianne namens Budovereniging De Hechte Band

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Zoek jij nog een stage plaats? Mierlo Activiteitenbegeleiding, Sport & beweging, Collecte & fondsenwerving