Direct naar de inhoud van deze pagina

Organisatietalent

Word vrijwilliger in coördineren en regelen

Houd jij van lijstje, plannen en het organiseren van feestjes? Dan kom jij zeker goed uit de verf als vrijwilliger voor coördineren en regelen!

Er zijn vele plekken te bedenken waar je vrijwilligerswerk kunt doen als coördinator of regelneef! Coördineer bijvoorbeeld de opbouw van een festivalterrein, regel de programmering voor een evenement bij jou in de buurt of trommel de mensen uit de wijk op voor een gave buurtactiviteit. Eén ding is zeker, dit vrijwilligerswerk gaat gepaard met veel gezelligheid, want zonder hulp van anderen kun je het niet. Taken kunnen heel uiteenlopend zijn, help eenmalig bij een evenement of sta aan de wieg van een nieuw festival waarvoor van concept tot uitvoering alles bedacht en geregeld moet worden. Ontwikkel nieuwe plannen of haak als ondersteuning aan bij de uitvoering van bestaande activiteiten en projecten. Dit is echt vrijwilligerswerk waarbij je ervaring op kunt doen die goed op je C.V. staat. De vaardigheden die je ontwikkelt met dit vrijwilligerswerk zullen zeker van pas komen in toekomstig werk.

Benieuwd of er iets voor jou bij zit? Bekijk hieronder de actuele vragen bij jou in de buurt.

Waarom zijn er vrijwilligers nodig voor het coördineren en regelen (van evenementen)?

Er zijn vele maatschappelijke organisaties, goede doelen en stichtingen die handen tekort komen. Vaak proberen zij een grote impact te hebben met weinig budget. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk. Omdat er vaak heel veel komt kijken bij de organisatie van een evenement zoals een kamp, een feest of festival, zijn organisatietalenten altijd welkom! Lijkt het jou leuk hier aan bij te dragen? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Sorteer op:
1 2 3 4 5 Volgende