Emma - Aanbieder

Lid sinds: 1 april 2020

Plaats:
Tanthof-Oost (Delft)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hallo! Mijn naam is Emma. Ik ben 24 jaar oud en ik ben studente aan de opleiding Hbo Social Work in Rotterdam. Vanwege de Corona maatregelen heb ik momenteel meer vrije tijd dan ik zou willen, die ik graag zou besteden aan het bieden van ondersteuning aan wie dit kan gebruiken.

Ik heb ervaring met kinderen en jongeren, ben dol op dieren en houd van (pittig) eten. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en onderneem ik graag activiteiten, zowel binnen als buiten (koken, wandelen, een plek bezoeken). Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Italiaans.
Mijn ervaring:
Ik heb mijn afstudeerstage met profiel GGZ afgerond in de verslavingszorg. Ik ben toen een jaar werkzaam geweest op de jongerenafdeling van een verslavingskliniek (14 tot 24 jaar). Daarvoor heb ik gewerkt met jonge kinderen (4 tot 12 jaar), zowel op een basisschool als op een kinderopvang. Tijdens mijn eerste stage heb ik huisbezoeken gebracht als taalmaatje voor vluchtelingen uit Syrië. Tot slot ben ik buiten mijn opleiding werkzaam geweest als docente Italiaans (voor volwassenen) en als medewerker binnen de horeca.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Emma heeft eerder via deze website geholpen

Emma
100% profielsterkte