Elise - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 3 april 2014

Plaats:
Mierlo (Geldrop-Mierlo)
Mijn ervaring:
In 2005 heb ik 1 week een maatschappelijke stage gelopen op het Rijtven in Deurne. Hier stond ik op de afdeling activiteiten begeleiding.

In 2006 heb ik een maatschappelijke stage van 1 week gehad in een buurthuis waar ik onder andere gewerkt heb met probleemjongeren (naschoolse opvang)

In 2007 heb ik een half jaar als vrijwilligerswerk op verschillende kinderen gepast die een vorm van autisme hebben.

In 2016 heb ik 5 maanden vrijwilligerswerk gedaan bij een buurtsuper met een ontmoetingsplek (dit werd geheel gerund door vrijwilligers)

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Elise is eerder via deze website geholpen
 • Elise heeft eerder via deze website geholpen
 • Elise heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Nienke

  Bedankje van: Nienke

  Ontvangen op: 05-07-2018
  Super blij en dankbaar voor t fijne goede betrouwbare en behulpzame contact met Elise! Hele fijne lieve gezellige vrouw en we hadden vanaf de eerste ontmoeting om kennis te maken met elkaar dat het meteen al zo goed klikte en dat maakt t extra bijzonder en we ook over van alles samen kunnen praten en dat is echt heel fijn! TOP dat t nog zo kan allemaal en er zo’n goede fijne behulpzame mensen zijn!!
 • Profielfoto van Humanitas Jeugdupport

  Bedankje van: Humanitas Jeugdupport

  Ontvangen op: 27-06-2018
  We vinden het super tof om te merken dat Elise zich wil inzetten voor een van onze jongeren. Meteen na een gesprekje aan de telefoon nog aangemeld voor de training. We willen haar bedanken voor haar goede inzet tot nu toe. Vriendelijke groetjes, Team Jeugdsupport
Elise
70% profielsterkte