Direct naar de inhoud van deze pagina

Steunpunt Vrijwilligerswerk

Er komt veel kijken bij het runnen van een vrijwilligersorganisatie. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk helpt je daarbij. Regelmatig worden er cursussen en informatie over specifieke onderwerpen aangeboden, op 'leren met lev' vind je het actuele aanbod. De meeste cursussen en workshops zijn kosteloos te volgen. Staat wat je zoekt er niet tussen, neem dan gerust contact op voor een aanbod op maat in een persoonlijk gesprek.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk helpt je daarnaast door verstrekken van informatie en advies, het werven van vrijwilligers, het vinden van vrijwilligerswerk en biedt ondersteuning bij burgerinitiatieven. Je kunt bijvoorbeeld ook terecht voor vragen of informatie over NL DOET en Burendag. Wij dragen graag bij in het versterken van het lokale vrijwilligersveld door mensen, buurten en organisaties met elkaar in verbinding te brengen.

Wil je meer informatie over een van de projecten of wil je onze nieuwsbrief graag ontvangen? Stel je vraag via steunpuntvrijwilligerswerk@levgroep.nl of bel naar 0492 - 598989